Eureka!

Istället för att sitta och söka på webben efter en burk för kattmaten så bestämde jag mig för att åka till några små butiker i norra delen av Umeå. Jag sökte på Jysk (man vet aldrig), Rusta (där finns mycket krafs) där jag faktiskt köpte lite godis och maskindiskmedel för en billig slant. Sen stapplade jag förtvivlad in på Loboo, en djuraffär med en massa saker. Där fick jag en plåtburk från Royal Canin med katter på som numera följde med när man köpte en säck mat. Men eftersom att Royal-loggan stod på burken kändes det inte som det jag sökte.

Svängde in på Coop Forum för att köpa glödlampor och när jag vänder mig om vid glödlamporna så ser jag burken jag absolut måste ha. För 99:- blev den min och nu står den fylld med mat brevid matskålarna och ser fin ut. Det är även tätförslutande lock vilket gör att maten håller sig bättre och inte torkar ut.

Se så fint det blev..

Efter att jag förnöjt hittat min burk så burnade jag vidare till en inredningsbutik i närheten för att se om de hade kvar kaffekopparna för 9:-/st som jag köpte för några veckor sedan. Jag köpte fyra då och tänkte köpa fyra stycken till. Jag hoppades innerligt att den manliga expediten som jobbade där förra gången inte skulle jobba idag. Men se, en sån tur hade jag självklart inte.

Det måste berättas för att förstås..

Förra gången jag var på butiken var jag ute efter en present till min vän R som fyllt år. Jag köpte ett sushi-set med skålar, tabletter och pinnar. När jag lägger upp varorna på disken börjar den där expediten undrade om min kompis gillade sushi (annars hade jag väl inte köpt det..?). Han samtalade med mig oavbrutet rätt länge innan jag äntligen fick betala, hela situationen var konstig. Men ännu konstigare skulle den bli. Han frågade om jag ville slå in min present vid deras omslagsbord, och det ville jag väldigt gärna så jag tackade för mig och tänkte att nu lämnar han mig säkert ifred.

Nä så långt skulle jag inte ha tänkt. När jag som bäst står och krullar snöret så hör jag från min vänstra sida hur någon skriker högt och tydligt - HUR GÅR DET FÖR SUSHI-TJEJEN?? Då står människan och klänger ut över disken och kollar in hur jag slår in min present. Då fick jag fick känslan av att han stötte lite på mig. Men efter idag tror jag att den där killen har andra problem..

Idag när jag kom in i affären står han, naturligtvis, och plockar upp jättefula djurmuggar på samma bord som muggarna jag tänkt köpa står på. Jag var alltså tvungen att gå fram till där han står. Jag fasar över att han ska säga något, men den tanken hann knappt tänkas klart innan han frågar om jag vill ha en sån där förskräckligt ful djurmugg. -Nä tack jag behöver ingen sån, svarar jag.

Han fortsätter att mala på om djurmuggarna tills jag pekar på mina tilltänkta muggar och denna diskussion äger rum:
A - Dem här muggarna är jättebra tycker jag.
Exp -  Mjaa, billiga är dem ju..
A- De är jättegoda att dricka ur..
Exp - Jag trodde det var innehållet som skulle vara gott?

Jag lämnar bordet och djurmuggarna och går mot kassan. Och eftersom att han är den enda som verkar jobba på det där bygget så följer han naturligtvis efter.. När han slår in muggarna passar han på att fråga om jag är kaffedrickare. Ehmm.. ja vad tror du?? Men inte nog med det..
Jag betalade med kort och då ska man trycka ner det där chippet. Jag frågade efter en stund om jag kunde dra ur kortet ur maskinen och då får jag dagens mest arroganta svar:
-Ja, du blev ju godkänd..

Han sa det med en ton som om jag vore en komplett idiot.. vilket han sedan avslutade med att fråga om jag var en miljöbov och ville ha en påse. Jag slet tag i mina muggar och stegade ut ur affären.. sämre bemötande har jag aldrig fått!!


Kommentarer
Postat av: Isak

haha, vilken stjärna! ;D

du måste göra om fogarna i köket ser jag, det har släppt lite :)

säg det till morbrodern! ;D

2009-09-12 @ 16:28:05
Postat av: S A N N A ♥

Tack själv för att du delar med dig!

Det som händer i barndomen och ungdomen tycker jag formar en som person väldigt mkt, och självklart har det även gjort mig till den jag är idag, jag är starkare än vad många tror (även om jag just nu är inne i en svacka på grund av svår acne). Men jag klarar mig väldigt bra och har inte fått några men av det som hänt, snarare erfarenhet.Jag tycker du ska vara jättestolt över den du är. Och även om någon i din familj tagit examen vid universitet så ska du vara stolt, för du gör det du vill, du gör det du kan! Och det är så jäkla värdefullt.

2009-09-12 @ 17:34:19
URL: http://sannasrum.blogg.se/
Postat av: Sandra

Hahahaa...sitter på jobbet å fnittrar för mig själv! Typ det roligaste jag läst på länge!

Nä nu ska jag fortsätta låtsasjobba lite :o)

Puss & Kram

2009-09-12 @ 17:45:45
Postat av: Sanna

kanon! jag skulle också behöva en burk till kattmaten ^^

2009-09-13 @ 01:17:15
URL: http://saos.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0