Glödisar - inte mina vänner

Jag är hatad av glödlampor!

Här hemma går glödlampor sönder som om jag misshandlade dem. Vissa lampor speciellt. Jag börjar tro att det är lamporna det är fel på. Kökslampan speciellt, jag överdriver inte om det går en lampa i veckan. Igår när jag kom hem smällde båda. Oftast köper jag hem en laddning men det dröjer inte länge innan hela förrådet är använt och jag måste börja ta glödlampor från någon annan lampa som inte används lika ofta. Vilket leder till att jag lever i ett totalt mörker stundtals.

Inte nog med kökslampan, igår bara en stund efter att kökslampan smällde så skulle jag tända lampan som lyser upp trappen, då smäller den också. Det riktigt smällde och blixtrade till. Då blir man lite less! Som tur var hade jag en glödlampa i skåpet som passade till lampan i trappen. Sen fick julstjärnans glödlampa flytta till kökslampan, så nu halvlyser den. Bättre lite ljus än inget alls.

Tänk hur det ska bli nu när de vanliga glödlamporna försvinner och sånna där lågenergilampor ska köpas. Jag kommer att bli ruinerad om det ska fortsätta på det här viset.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0