Glasfiber i brallan

Ja då var man tillbaka i regn och rusk. Jag som trodde att vinterns kyla hade kommit för att stanna..

Idag regnar det och jag känner mig inte alls motiverad att åka och handla mat till varken mig eller djuren. Men det måste göras, vi kan ju inte gå hungriga alla fyra. Ska fortsätta på transkriberingen, har bara uppstått ett enda problem. Katterna måste ha dragit iväg med mina hörlurar för de ligger inte där jag la dem igårkväll. Eftersom att ljudet på min dator inte är av toppkvalité så hör jag bättre om jag pluggar in mina lurar, men var är dem?

Har sovit lite halvkasst inatt. Jag ska få mitt sovrumsfönster utbytt så min morbror har varit här och slitit loss en massa brädor från fönstret. Han la då lite glasfiber (isolering) i springorna så att det inte skulle bli så kallt för oss här hemma. Detta material tyckte däremot katterna var jätteroligt att slita loss och leka med - i MIN säng!

Det har nu resulterat i att jag har glasfiber lite varstans i huset inklusive sängen och i mina byxor. Jag måste ha fått lite på strumporna och igår när jag tog av mig byxorna så följde det med och stannade i byxbenen. Så nu kliar det exakt överallt och det är sjukt irriterande. Även djuren går runt och måste klia sig lite här och var ibland. Vi alla lider oerhört av min morbrors goda tanke.. Fiffigt!

Täckte över allt med lite plastfolie imorse så att katterna inte ska leka runt med det så mycket. Jag hoppas det hjälper! Har dammsugat och håller tummarna för att han kommer hit och byter fönstret fortare än kvickt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0