Tratten av eller på?Idag var dagen vi alla hade hoppats att tratten skulle kunna arkiveras, men med tanke på att fröken Slicka Sår är hyfsat medveten om att benet blivit grejjat med den senaste tiden så ska den få vara kvar i några dagar till.

Veterinär B.A tog av stygnen idag vilket inte var speciellt populärt hos den lilla Taigan på bordet. Hon försökte med alla medel att ta sig därifrån. Men efter endast en halvtimme var stygnen borta och ett nytt bandage var ditsatt för att minimera risken för infektioner och smuts. Imorgon ska jag och Ph bandagera ännu en gång och efter det ska hon vara fri från dessa procedurer. Tratten kommer att sitta på under natten, de stunder hon är hemma själv och när vi inte kan ha full koll på henne, men i övrigt så ska hon få slippa den så mycket som möjligt. Mest glad för det är nog Taiga.

När vi var på väg hem fick Ph toksug efter en McFlurry, så vi drog genom Driven och beställde en McFlurry Deluxe. Jämarns vilken goding! Det var lite extra och lite dyrare, men blir man bjuden så blir man bjuden. Det var en regelrätt Flurry med krossad Daim men sen hade dem satt dit kolasås. Helt superbt! Testa om ni känner det där enorma sötsuget, ni lär inte ångra er! 21 spänn, värt varenda sketet öre!

Nu väntar lite Sudoku och en varm säng..

Förresten.. någon som har lust att ta hand om en kattfröken som skriker högt, är kåt som få och sätter upp röven mot allt som rör sig? Hon är mer än till salu just nu!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0