TT- TrattTaiga

Idag har varit en jobbig dag för lilla Taiga. Hon har åkt bil ända till Västervik i Tavelsjö, blivit opererad och fått en ny kompis, tratten. Veterinär Birger Andersson har gjort ett strålande jobb och bjöd även på en kloklippning under tiden hon var sövd. Det var en bonus för alla inblandade!

Nu ligger vi här i vardagsrummet i varsin saccosäck. Vi är båda supertrötta av den händelserika dagen. För mig har det varit en otrolig anspänning och jag har varit som en fiolsträng hela dagen. Har tänkt på Taiga från stunden jag lämnade henne i operationssalen fram tills att vi fick hämta henne på en parkeringsplats i Hissjö. Veterinären tyckte att jag hade en väldigt trevlig hund och det var nog det bästa betyget på hela dagen. Mitt älskade lilla hjärta!


Vi tog oss en liten powernap och då fick tratten stå på sidan..


Men när hon började intressera sig för bandaget åkte tratten på igen..

Vi tassar runt som små möss här hemma just nu eftersom att det ska vara tyst och lugnt första kvällen efter narkosen då hon är lite orolig och stressad. Taiga har inte fått äta eller dricka på hela dagen och om några timmar ska hon få dricka och äta lite fiskpinnar med potatismos. Det ser hon nog fram emot..

Vill även utbringa ett fyrfaldigt leve för lilla Havanna som föddes idag 13.58. Hon leve, HURRA HURRA HURRA HURRAAAA! Ni ska se vilken bedårande liten tjej det är..

 


Kommentarer
Postat av: Frida

åh tycker så synd om hundarna då de måste ha tratt, vår va helt deppig ju med den där struten. Men allt verkar gått bra och så? Fasiken dog kan ju inte ens säga om de mår bra

2010-04-14 @ 21:44:42
URL: http://fridanollnio.blogg.se/
Postat av: em

Åh, Havanna, så fint!!

2010-04-14 @ 22:08:43
URL: http://emmablommi.blogspot.com
Postat av: Jenny

Sötis-Taiga! Hoppas allt gått bra! Kramar

2010-04-14 @ 22:12:02
URL: http://www.worldofjenny.blogspot.com
Postat av: maisan

Hoppas att Taiga mår bättre nu när hon fått repa sig några dagar. Birger är en bra veterinär så det där blir nog OK. Vi kanske syns till helgen :)

2010-04-16 @ 18:54:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0