Otur i spel..

.. tur i Kärlek?!

Ja det kanske stämmer. Men visst vore det roligt om jag fick vinna någon enstaka hundring någon gång. Nu har både Em och R vunnit 1000:- vardera. När är det min tur?

Jag var ruskigt nära att kamma hem vinst både en och två gånger. Men så tutade någon och min chans var som bortblåst. Jag funderar på att sluta med detta dumspel. Men jag kan ju samtidigt inte riktigt släppa tanken att min chans kanske kommer när jag som minst anar det.

Imorgon har jag och en kollega ansvar för förmiddagsfikat eller frukostbuffén som jag brukar vilja kalla den. Och inför den har jag gjort en halvt misslyckad sommarbärkaka. Jag har inte kunnat nalla en bit då det skulle synas allt för väl. Får hoppas att den duger till gamarna på jobbet iaf. Dem brukar kunna trycka i sig det mesta med sött innehåll. Jag har åtminstone garnerat den så att den ska se god ut, det kan väl alltid lura nån stackare.

Kommentarer
Postat av: Hannah

Men herregud! Stackars Ange.. :-/ Men kul att R i sällskapet vann. Jag hade så gärna velat vara med. Hoppas det blir fler ggr, kanske redan nästa vecka? :-) Ge inte upp! Din tur kommer. Kramis!

2010-07-28 @ 00:15:04
URL: http://hannah.hedengran.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0