Bloggpeppen, var är du?

Nu har jag varit dålig på att uppdatera. Det händer liksom inte så mycket och när det väl händer något hinner jag inte ens att kolla mailen. Lite stress. Men jag ska försöka bli bättre.

I fredags hade vi avtackning för två pensionärer och det var en rolig fest i Stadshusets lokaler. Vi sjöng, dansade och tjoade. Inte riktigt den pensionärsstämning jag förväntat mig. Klackarna i taket förklarar kvällen rätt bra. Igår mådde jag ungefär som jag förtjänade. Det var lite svajjigt hela dagen kan man säga. Knappt så att jag tog mig till badrummet.

Idag mår jag prima och hade jag tänkt åka till Plantagen och inhandla lite blåbärs och smultronplantor men vi åkte istället iväg till klipporna på Kont för att grilla och fika lite gott. Mycket mysigt. Taiga fick också hänga på och passade självklart på att bada i havet. Nu är vi tillbaka i hemmets lugna och Taiga är helt slut efter att ha druckit halva havet och andats in havsluften.

Senare ikväll är vi bjudna till Ersboda för middag. Så nu gäller det att vila och ta en varm dusch innan det bär iväg på cykeln.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0