Dag 4 + <3

Jaha då var mer än halvtid avklarad av Peters frånvaro och jag har fått ännu en släkting.

Välkommen lilla du till klanen Eklund, du är mer än välkommen!

Mina (förhoppningsvis) framtida barn har fått en pyssling (fyrmänning) och jag är så stolt över mamman att jag skulle kunna gå i tusen bitar!

Tog långlunch idag och shoppade loss på Häggströms modehus med brudarna på kontoret. Jag hade varit klok och intagit två ägg med majonäs och räkor innan så jag hade shoppingenergi till tusen. Mina kollegor hade däremot inte gjort det och var färdigshoppade och hungriga innan jag ens hade gått igenom halva butiken. Men hem kom jag med lite smått och gott.

Känns inte roligt att handla kläder nu när man känner sig plufsig både här och där. Smickrande kläder är inte allt för lätt att hitta. Men jag hoppas på några förlorade kilon framöver så ska jag attackera Häggströms på nytt och då blir det åka av! Då ska jag även se till att mina medshoppare är mätta och belåtna.

Ganska underligt hur man kan klara sig på ett ägg (med kräftstjärtar och majonäs) och en kopp kaffe fram till 11 och inte ens känna en uns av hunger. Vanligtvis äter jag frukost innan jobbet vid 6 tiden och är hungrig redan vid 9 på förmiddagen om inte tidigare.

Idag blev det en kycklingfilé med cole slaw och en rejäl klick av Lallerstedts bea + 2 körsbärstomater. Inte dåligt någonstans!

Nu ska jag sova och förbränna lite fett.. Halleluja!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Snart är jag hemma igen.. Saknar dig så jag håller på att spricka!Jag är så glad för din skull att du verkar så peppad med det här med LCHF, men kom ihåg att bara göra det för DIN skull!Ses snart.. Puss

2011-07-05 @ 23:03:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0