11 Septemper 2001


Jag minns att jag satt framför tv:n och flippade mellan kanalerna efter skolan. Jag gick då på gymnasiet och sysselsatte mig oftast med det efter skolan. Det var strax efter tretiden som jag såg bilderna och först fattade jag inte riktigt vad det var jag såg. Jag kunde inte förstå omfattningen av det hemska som skett. Men ju mer jag tittade så förstod jag och det kändes så fruktansvärt. Hela kvällen satt vi och såg program efter program. Speciellt minns jag hur de svenska reportrarna pratade om den man som hade filmat allting från en annan byggnad och att han var svensk.

Dagarna efter händelsen var omskakande när det på varje löpsedel stod om personer som fortfarande saknades och förödelsen i New York. Det pratades hela tiden om det hemska men som med allt annat så rann det ut i sanden. Men varje år påminns man om dagen då man satt och såg människor dö direkt i tv..

Kommentarer
Postat av: Maria - f a s h i o n s t a r s ☆

så hemskt det som hände!

2009-09-11 @ 11:42:15
URL: http://fashionstars.blogg.se/
Postat av: sanna

Bra, då missuppfattade vi varandra.

Jag tycker det är bra att hon ger tips så att de unga tjejer och killar som inte vågar ta kontakt med utbildade människor i alla fall kan testa på de tips hon ger. Hon ger trots allt tips som "skriv upp saker du tycker du gjort bra", och dem kan ju inte skada en, tror inte jag.Jag vill själv bli psykolog, men jag anser att alla människor har olika perspektiv, och att ingen människa kan förstå en annan om man inte gått igenom samma saker. Dock kan man ändå ge tips, försöka hjälpa varandra. Det är vad jag tycker. Jag tror att många unga tjejer har tagit till sig BB's tips och att de mår bättre idag. Men det är bara jag!Jag tror inte att en enda människa, en enda psykolog, en enda socionom kan hjälpa alla. För alla behöver olika erfarenheter för att handskas med människor med olika problem.Men jag tror att vi tycker samma, bara att vi tycker olika om just Blondinbella.

2009-09-11 @ 11:51:02
URL: http://sannasrum.blogg.se/
Postat av: S A N N A ♥

Precis, ja men dåså!Ja, jag har funderat på socionom, men jag tror att psykolog passar mig bättre. Dock vill jag bli barn/ungdomspsykolog (: så jag kommer ändå jobba lite med bar och sånt. Men jag vill skriva också, böcker om "problem" eller typ självkänsla och sådant. Självklart får man aldrig projicera sina problem över till någon annan; men samtidigt har du lättare för att resonera kring problemet, förstå och ge råd. Men inte utifrån dig själv!

2009-09-11 @ 12:07:07
URL: http://sannasrum.blogg.se/
Postat av: matilda - [maatilda.blogg.se]

hihi okej ,vad roligt :P

2009-09-11 @ 12:12:22
URL: http://maatilda.blogg.se/
Postat av: Anonym

Det känns som att det var igår det hände, men det är 8 år sedan. helt otroligt.

2009-09-11 @ 12:12:44
URL: http://sannakumlins.blogg.se/
Postat av: ELINWIIK

Sv: Ja, älskar idol! :)

2009-09-11 @ 15:26:22
URL: http://elinwiik.blogg.se/
Postat av: Anonym

En sån sjuk dag det var! Jag kommer ihåg att du och jag nästan rusar över tegsbron när vi fått höra talas om att något sjukt hade hänt. Så kom vi hem till er på teg och var säkra på att 3e världskriget hade startat. Annars är det ju inte allt för valigt att man kommer ihåg vem man umgicks med för 8år sedan på pricken. Men den 11e september så skulle vi hänga ut på stan:)

2009-09-13 @ 13:39:54
URL: http://fiaeklund.tumblr.com
Postat av: Jennyh ♡ lever lyxliv på Malta ;)

hej :)

allt bra med dig?puss&kram

jennyh.se

2009-09-13 @ 14:16:45
URL: http://jennyh.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0