Fråga Olle dokumentären

Sexarbetare är på tapeten i kvällens dokumentär.
Jag kan inte låta bli att titta även om min åsikt om detta "yrke" inte är så positiv.
Känns lite som förra veckans dokumentär och den här hör ihop..

Förra veckan handlade programmet om Porr, man fick följa med bakom kulisserna när de filmade in en porrfilm och jag kunde inte sluta irritera mig på killen som hela tiden både naken och påklädd pillade sig på snoppen. Att han inte fick skavsår är ju ett under, han pillade verkligen hela tiden. För att "hålla igång" antar jag.. Sen att hans frukost bestod av en kopp kaffe, två ägg och Viagra förvånade inte speciellt mycket.

Ikväll får vi se när reportern träffar sexarbetare både i Sverige, Danmark och Storbritannien.
Det är förvånande att lyssna på vad de egentligen har att säga om sitt yrke. Danskan påstår att det är det bästa yrke hon någonsin haft, man undrar ju vilka typ av jobb hon har erfarenhet av..?

Båda dokumentärerna hittills känns "förfinade" på något sätt, man skildrar inte den andra sidan av myntet. De som faktiskt utnyttjas, där droger finns involverade..

Vad tycker ni som såg dokumentären?

Kommentarer
Postat av: Katta

Den där svenska kvinnan som var gravid verkar ju ialf ha kommit vidare och lämnat det där bakom sig även om hon hade lite konstiga åsikter som typ att "man vet aldrig vad som kommer att hända" "vill jag börja igen är det lätt att bara ta upp telefonen igen och ringa"...sen den där danskan vilket jävla pucko!! Och så har hon barn också! Och hur fan ska hon kunna träffa en man när hon fortsätter med sitt yrke..vad tror hon eg att sonen och ev hennes man ska acceptera det? bah! På henne lät allting så neutralt men shit alltså vilken vrickad tjej.Men det är kul och se dem där dokumentärerna såg förra också. Synd att man inte fick se vad som kommer i följande avsnitt..men det lär man väl få se i veckan på reklamen! :)

2009-09-17 @ 13:27:03
URL: http://kattaskrypin.blogspot.com
Postat av: Maria - f a s h i o n s t a r s ☆

åh älska fråga olle =)

2009-09-17 @ 15:08:02
URL: http://fashionstars.blogg.se/
Postat av: NeMo

hahahha roligt att läsa om gammlia trippen, du fick mina magmuskler att jobba som vanligt ;D

2009-09-18 @ 00:36:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0