Falskt anklagad

Vad är det för fel på människan??

Gick ut med Taiga i vanlig ordning på våran vanliga runda. När vi kommit halvvägs sätter hon sig och kissar en ganska ordentlig pöl innan vi spatserar vidare. När jag kommit en bra bit på vägen hör jag en man hojta snett bakifrån. Jag tittar mig omkring och förstår inte vem han skriker till men inser rätt snabbt att det är till mig.

Jag hör först inte vad han säger men sen inser jag att han vill att jag ska plocka upp från min hund. Sen startar en rätt hetsk diskussion om vad hon egentligen gjort och att han minsann sett från sin lastbil att hon suttit och krystat. Jag föreslår att vi går dit och kollar var detta bajs kan ligga och om jag skulle hitta något skulle jag plocka upp det. Jag sa det med min argaste ton och den som har hört mig ilsken vet hur jävla illa det kan låta.

När vi kommer fram till brottsplatsen pekar han mot stället där hon satt och han tittar förtvivlat ner för att försöka hitta bajset. Men det finns inget bajs. Då förklarar jag för honom att han inte kan gå runt och anklaga oskyldigt folk för saker dem inte gjort samtidigt som jag försöker få honom att förstå att det ser väldigt annorlunda ut när en tik kissar och när en tik bajsar. Men hans tröga skalle kunde nog inte ta in information eftersom att han bara repeterade - Ja dagiset klagar ju så hemskt.

Då undrade jag vad i hela helvetet det hade med mig att göra som alltid plockar upp efter min hund?! Men det hade ju trögskallen såklart inget svar på.

Jag blir så jäkla frustrerad på människor som är så fruktansvärt bittra att det går ut över resten av befolkningen som inte har någon avsikt att förstöra för andra.

Jag skulle ha kunnat ge honom en regelrätt snyting i plytet, så jävla arg blev jag. Åh jag börjar förlora tron på mänskligheten. Hade han bara tittat mer nogrannt innan han anklagade mig så hade jag inte varit så frustrerad just nu. Tack Gubbjävel, du har just förstört min dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0