Onsdag, för det sa Malou!

God morgon!

Vaknade av att jag hade en kissnödig hund som stod vid sängkanten och ville ha min uppmärksamhet. Jag blev genast överöst med pussar och keliga katter. Så börjar oftast morgonen här i huset. Så fort jag slår upp mina brungröna attackeras man av diverse fyrfota vänner. Det är nog det mysigaste jag vet.

Sen blev det lekfest nedanför sängen. Alla blir så uppspelta att det hoppas och skuttas innan jag ens fått på mig strumporna. Sen går jag och Taiga ut på en liten promenad för att sedan duka upp till frukost framför någon repris av någon gammal serie.

Nu sitter jag i valet och kvalet om jag ska ta en sväng med dammsugaren eller om jag ska sätta mig och virka färdigt Taigas look-alike. Det lutar mot virkningen för dammsugaren försvinner ju inte ur skåpet om jag väntar några timmar..

I övrigt börjar dagarna smälta samman. Jag måste anstränga mig för att veta vilken veckodag det är, idag råkar jag veta att det är Onsdag bara för att Malou von Sivers sa det till mig i dumburken.. är det inte tragiskt?!

Kommentarer
Postat av: NeMo

Jag vill nog hellre ha en vibb på MSN ;P

2010-02-10 @ 10:58:17
URL: http://nooli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0